Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %0,19
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %-0,06
Basmakalıp Panna Cotta

Basmakalıp Panna Cotta

Basmakalıp Panna Cotta Tarifi İçin malzemeler

  • 2 tatlı kaşığı toz jelatin
  • 1/3 su kadehi toz şeker
  • 3 su kadehi süt
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı vanilya esansı

Basmakalıp Panna Cotta Nasıl Yapılır?

Jelatin, toz şeker, süt ve bir tutam kadar tuzu bir sos tenceresine alın. Devamlı karıştırarak jelatin ve şeker eriyinceye kadar pişirin. Vanilya esansını ilave edip 2-3 dakika daha kaynatın ve ocaktan alın. Oda sıcaklığına geldikten sonra servis kaplarına paylaştırın. Buzdolabında 2 saat kadar dinlendirin. Servis tabağına ters çevirip dilediğiniz sosu üzerine dolaştırarak servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın