Barbunyalı Marul Ve Avokado Salatası Tarifi İçin malzemeler
1 su bardağı haşlanmış barbunya
1 çay kaşığı kimyon
Deniz tuzu
1 marul
2 avokado
1 limonun syat
4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 yemek kaşığı chia tohumu
5-6 dal semizotu Çiçek çiçek ayrılmış
Barbunyalı Marul Ve Avokado Salatası Nasıl Yapılır?
Haşlanmış barbunyaya kimyon ve tuzu ilave ederek tatlandırın. Marulu kocamanca doğrayıp semizotuyla beraber servis kasesine alın. Avokadoları elma dilimi şeklinde dilimleyip kararmaması için üzerine limon syat dökün.
Avokadoları marulun üzerine dizin. Haşlanmış barbunyayı ve chia tohumunu ekleyin. En son sızma zeytinyağını ve taze çekilmiş deniz tuzunu ilave edip servis yapın.