Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %-0,41
  • BIST
    %-1,01
Ballı Ve Hardallı Çıtır Havuç

Ballı Ve Hardallı Çıtır Havuç

Ballı Ve Hardallı Çıtır Havuç Tarifi İçin malzemeler

  • 1 kilogram havuçcu
  • 2 çay kaşığı hardal tozu
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı bal
  • Tuz

Ballı Ve Hardallı Çıtır Havuç Nasıl Yapılır?

Havuçların kabuğunu arınıp 5 dakika haşlayın ve suyunu süzüp soğumaya vazgeçin. Kocaman parçalar biçiminde kesin. 1 yemek kaşığı balı ve hardal tozunu bir kasede karıştırın. Havuçları bu karışıma bulayın. Havuçları fırın tepsisine dizin. Üzerine zeytinyağı dolaştırıp 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Kızarmaya başlayan havuçları fırından alın. Üzerine bal dolaştırıp tuz serpin. Ilık servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın