Ramazan’da tatlı hoşlananlara ballı sıhhatli iftar lezzetleri. Kakaolu bisküviyi mutfak robotunda bölerek un haline getirin. Dikdörtgen bir kabın tabanına yağlı kağıt serin ve bölünmüş bisküviyi üzerine yayın. Margarini eritip unu ilave edin ve rengi sararıncaya kadar kavurun. Bir yandan karıştırmaya devam ederek sütü azar azar ilave edin. Vanilya ve damla sakızını ilave ederek orta ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp balı ilave edin ve mikserle 15 dakika çırpın. Muhallebiyi bisküvilerin üzerine boşluk kalmayacak biçimde yayın ve 2-3 saat buzdolabında bekletin. Muhallebinin üzerine bolca ceviz serpiştirin ve dört parmak kalınlığında keserek rulo biçiminde sarın. Servis tabağına alıp süsleyerek servis yapın.