Malzemeler
Üzeri için
Yapılışı
Balkabağımızı bir gece önceden tenceremize alıyoruz, üzerini tam kaplayacak şekilde şeker serpiyoruz. Yaklaşık yarım kilo kadar. Ertesi gün kabağımızı kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz. Ardından kabaklarımızı bir güzel eziyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. Krema tozunu 2 bardak süt ile çırparak hazırlayıp dolaba koyuyoruz. Bisküvileri robottan geçiriyoruz. Ardından 75 gr kadar tereyağ üzerinde gezdiriyoruz. Bisküvileri pastayı yapacağımız kalıba alıyoruz, üzerini bir bardak sütü kaşık ile her yerine gelecek şekilde ıslatıyoruz. Ardından soğuyan kabak püresi ile bisküvilerin üzerini kaplıyoruz. Üstüne dolaba kaldırdığımız kremayı yayıyoruz. Afiyet olsun.