Pasta tabanı dilimlerinin kenarlarını 12 cm kadar kesin. Bunun için ulusa biçimli pasta kalıbından faydalanabilirsiniz. Kabakları dilimleyip çekirdekli kısımlarını arının ve kabuklarından ayırıp doğrayın. Tencereye alıp üzerine tozşekeri ilave edin. Suyu tencerenin kenarından ilave edip yumuşayana ve kabaklar suyunu tamamen sürükleyene kadar pişirin. Robota alıp püre haline getirin. Kremşantiyi ilave edip iyice yedirene kadar kaşıkla alttan üste doğru karıştırın.
Pasta tabanını ızgara teli üzerine alın. Balkabağı püresinin yarısını kalın bir kat halinde pasta tabanının üzerine yayın. İkinci parçayı üzerine kapatın. Kalan püre ile pastanın üzerini kaplayın. Bir kaşık püre ile ortasını süsleyin. Buzdolabında 20 dakika kadar bekletip bezelerle süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.