Öncelikle teflon bir tencereye azıcık akışkan yağ ilave edip ateşe koyalım.
Sonra küp küp doğranmış soğanlarımızı içine atıp pişmeye vazgeçelim.
Bu arada biberleri ve kabukları ceddilmiş domatesleride doğrayalım ama ince ince olacak sekilde.
Azıcık pişmiş soğanların içine biberleri de katıp azıcık daha pişirelim.
Sonra domatesleri ve üzerine sarımsağı katıp hoşça pişsin sebzeler.
Biberler bütün kıvama gelince azıcık salça ilave edip az tuz atalım.
Sonra bu sosun yarısını ayıralım.
Kılcıkları çıkartılmış ve dilimlenmiş balıkları tencerede kalan sosun üzerine dizelim.
Ayırdığımız sosuda balıkların üzerine döküp baharatları ve naneyi ilave edip üzerine maydanozları doğrayıp azıcık tuz atalım. En son üzerine tereyağ ve 1 kadeh su döküp180 derecede pişmeye vazgeçelim. balıkları tuzlayıp da dizmeyi unutmayalım