Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %-0,21
  • ALTIN
    %-0,90
  • BIST
    %-1,33
Balık Kızartması

Balık Kızartması

Balık Kızartması Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kilo hamsi
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı tuz
  • Akışkan yağ

Balık Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. İlk başta hamsileri arınıyoruz yada arındırıp alabilirsiniz ben o biçimde aldım.
  2. Arındıktan sonra deviriyoruz.
  3. Suyunu akıtıp buzdolabı poşetinde kapalı bir biçimde koyup dolapta bekletiyoruz akşama kadar şayet ikindin yapmaya başladıysanız suyu iyice aksın.
  4. Tencereye yağı koyup ısınsın.
  5. Bir kaba tuz ve unu karıştırın.
  6. Kabın içinde tek tek balıkları unlayın sonra yağın içine tek tek atın.
  7. Kızarınca yağını süzüp alabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın