Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %-0,09
  • ALTIN
    %-0,38
  • BIST
    %-1,33
Balık Ekmek Arası

Balık Ekmek Arası

Balık Ekmek Arası Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gr ayıklanmış uskumru
  • Çeyrek çay kadehi sıvıyağ
  • 1 çay kadehi un
  • Göz kararı tuz
  • 3 yaprak kıvırcık
  • 1 soğan
  • Göz kararı mor lahana
  • Yarım limon
  • Göz kararı tuz
  • Akışkan yağ

Balık Ekmek Arası Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle balığımızı hoşça yıkayıp kurutalım ve unun içine tuz ilave edip balıkları bulayalım.
  2. Asabi yağda kızartalım.
  3. Salata için kıvırcıkları ince ince doğrayalım.
  4. Soğanı yarım ay biçiminde doğrayalım.
  5. Lahanayı ince ince doğrayıp yağını, limonu tuzu ilave edip karıştıralım ve ekmeğimizin içine evvel balıktan daha sonra salatadan ilave edip afiyetle harcayalım.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır