Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,01
  • ALTIN
    %-0,70
  • BIST
    %0,77
Bahar Çorbası

Bahar Çorbası

Bahar Çorbası Tarifi İçin malzemeler

  • 8 kadeh et suyu
  • 200 gr pirinç
  • 1 demet kuzu ıspanağı
  • 300 gr iç bezelye taze
  • 1 avuç maydanoz yaprağı
  • 1 tatlı kaşığı becel yağ
  • 2 kaşık zeytinyağı
  • tuz
  • karabiber

Bahar Çorbası Nasıl Yapılır?

8 kadeh et suyunu tencerede tuz ve karabiber ile kaynatın. Pirinç ve bezelyeleri içine atın. Tekerrür 15 dakika kadar karıştırarak kaynatın. Yıkayı arındığınız ıspanakları ince ince kıyın ve karışıma ilave edin. Maydanoz,  yağ ve zeytinyağını  da katın. Ara ara karıştırarak 10 dakika daha kaynatın. Afiyet olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın