Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,03
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %1,11
Ayvalı Kereviz

Ayvalı Kereviz

Ayvalı Kereviz Tarifi İçin malzemeler

  • 3 adet kereviz
  • 1 çay kadehi zeytinyağı
  • 1 su kadehi sıcak su
  • 2 kereviz sapı
  • 1 kuru soğan
  • 1 ayva
  • 1 portakalın suyu
  • 2 havuç
  • Tuz

Ayvalı Kereviz Nasıl Yapılır?

Kereviz ve ayvanın kabuğunu atayıp kocaman doğrayın ve limonlu suda bekletin. Kereviz saplarını 2 cm kalınlığında doğrayın. Soğanın kabuğunu atayıp küp biçiminde doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun.

Kereviz, ayva, kereviz sapı ve havucu ilave edip 3 dakika kavurun. Üzerine portakal suyu ve sıcak suyu ilave edin. Tuz ilave edip kısık ateşte kapağı kapalı olarak yumuşayıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.

Ayvanın özellikle reflüsü olanlar için çok yararlı olduğunu öğreniyor muydunuz?

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın