Kabuğunu soyduğunuz ayvayı küp şeklinde doğrayıp mısır unu ve tarçınla birlikte harmanlayın.
Yumurtaları ve şekeri mikserle köpük köpük olana dek çırpın. Ilık suyu ve sıvı yağı ekleyin. Spatula ile karıştırmaya devam edin.
Ayrı bir kapta elenmiş unu, kakaoyu, vanilya ve kabartma tozunu harmanlayın.
Unlu karışım ile yumurtalı karışımı birleştirin. Spatula ile iki malzemeyi bütünleştirin. En son tarçınlı ayvayı ekleyin. Hafifçe karıştırın.
Yağlanmış veya yağlı kağıt serili dikdörtgen şeklinde orta boy bir fırın tepsisine hamuru dökün. Labneli karışım için yumurtaları çırpın. Labneyi, pudra şekerini, mısır nişastasını ve vanilyayı ekleyin. Elde ettiğiniz bu karışımı sıkma ucu takılı torbaya aktarın.
Kakaolu karışımın üzerine düzenli aralıklarla labneli karışımdan sıkarak kafes şeklini oluşturun.
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında, 25 dakika pişirin. Daha sonra fırının ısısını 160 dereceye düşürün. 15 dakika daha pişirdikten sonra fırından alıp servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.