Avokado Ve Ton Balıklı Çekyat Tarifi İçin malzemeler
- 1/4 olgun avokado
- 1 çay kaşığı limon
- Tuz
- 2 kaşık ton balığı
- 1/2 Havuç
- Bir tutam maydanoz
- 1/2 kırmızı biber
- 2 kiraz domates
- 1 dilim bütün hububatlı ekmek
Avokado Ve Ton Balıklı Çekyat Nasıl Yapılır?
- Tarifte kullanacağınız ekmekleri kızartın.
- Domatesleri dilimleyin, avokadoları ise robottan geçirerek püre haline getirin.
- Kızarmış ekmeklerin üzerine avokado püresini sürün. Üstüne ton balığını ilave edin.
- Son olarak kırmızı biber, limon ve domatesleri de dizin. Afiyet olsun.
Avokado ve Ton Balıklı Çekyat Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?
- Dilerseniz, üst kısımlarını süt darı ile süsleyebilirsiniz.
- Ton balığını kullanmadan evvel yağını süzün.
- Fazla gelen balıkları konserveye koyun ve streç ile kapatın.
- Kanepeleri küçültmek için, tarife başlamadan evvel ekmeği dörde bölün.
1 Porsiyon Avokado ve Ton Balıklı Çekyat Kaç Kaloridir?
Avokado ve ton balıklı çekyatların bir porsiyonu, takribî 130 kaloridir. Dilerseniz, düşük kalorili kırmızı biberli ve peynirli çekyatları da deneyebilirsiniz.
Sağlıklı beslenmek ve kilo hakimiyetini sağlamak için perhiz yemekleri sayfamızdan faydalanabilirsiniz. Kısa müddette hazırlayabileceğiniz hardal soslu ton balığı salatasına göz atmayı unutmayın.