Margarini eritip ılıtın. Yumurtaların sarılarını aklarından ayırın. Sarılarına toz şeker ilave edip mikserle iyice çırpın.
Yumurta aklarına bir tutam tuz ilave edip mikserle kar halinde çırpın. Yumurta sarılarına ilave edip tahta kaşıkla karıştırın.
Eritilmiş margarini ilave edip karıştırın ve karışımı yağlanmış fırın tepsisine boşaltın. Üzerine çekilmiş antep fıstığını serpin. Evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında takribî 40 dakika pişirin.
Şerbetini hazırlamak için toz şeker ve suyu bir tencerede 10-15 dakika kaynatıp orta koyulukta bir şurup elde edin. Limon suyunu ilave edip ocaktan alın.
Tepsiyi fırından alıp kaynar şerbeti sıcak tatlının üzerine dolaştırarak dökün ve soğumaya bırakın. Tatlı soğuduktan sonra minik kare dilimler halinde kesin. Antep fıstığı ile süsleyip servis yapın.