Brownie için, tereyağı ve bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Birkaç dakika ılındırıp toz şekeri ilave edin ve mikserle çırpın.
Yumurtaları teker teker ilave edip çırpmaya devam edin. Vanilyayı ilave edin ve spatula ile karıştırın. Un ve kakaoyu elekten geçirerek karışıma ilave edin.
Tuzu da ilave ettikten sonra spatula ile tüm malzemeleri hafifçe karıştırın. Pişirme kabının tabanına ve kenarlarından taşacak biçimde yanlarına yağlı kağıt serin.
Fırını evvelden 180 derecede ısıtın. Hazırladığınız brownie karışımını pişirme kabına aktarın ve 40 dakika fırında pişirin. Fırından alıp ılımaya vazgeçin.
Antep fıstığı kreması için, tereyağı, süt ve çikolatayı bir kapta eritin. Bir iki dakika ılındırıp yumurta sarısını ilave edin ve mikserle çırpın.
Başka bir kapta soğutulmuş kremayı mikserle çırparak kabartın. Beyaz çikolatalı karışımı ilave edip birkaç dakika beraber çırpın.
Toz fıstığı ve labne peynirini de ilave edip 2 dakika daha karıştırın. Hazırladığınız kremayı buzdolabına alın.
1 saat kadar beklettikten sonra kalıptan çıkardığınız brownie ’nin üzerine yayın. Buzdolabında 1 gün beklettikten sonra servis yapın.