Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%-0,09
EURO
%0,09
ALTIN
%0,11
BIST
%-0,02
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 28.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Diyet Tatlılar
»
Antakya Usülü Vegan Tepsi Kebabı
Facebook
Twitter
Google+
18 Nisan 2021
0
206
+
-
Antakya Usülü Vegan Tepsi Kebabı
Antakya Usülü Vegan Tepsi Kebabı Tarifi İçin malzemeler
300 g mantar
150 g haşlanmış yeşil mercimek 1 su kadehi
2 çorba kaşığı öğütülmüş keten tohumu kahve değirmeninde öğütün
1 orta boy soğan
1 adet kapya biber
4 adet biber
2 adet domates
3 diş sarımsak
Yarım demet maydanoz
1 çorba kaşığı salça
Tuz, karabiber, pul biber
Antakya Usülü Vegan Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır?
Mantarları kağıt havlu desteğiyle hoşça arının, deviremeyin.
Yeşil mercimek, mantar ve keten tohumunu mutfak robotundan çektirin.
Daha sonra üzerine sarımsak, maydanoz, biber ve soğanları da ekleyin.
Malzemeler dağılınıncaya kadar sürükleme harekâtına devam edin.
Fırın tepsisini yağlayın ya da yağlı kağıt serin. Domates salçasını tepsinin tabanına sürün ve yayın.
Robottan sürüklettiğiniz karışımı da tepsiye alın ve parmak uçlarınızla bastırarak her tarafa yayın.
Karışımı bıçakla 8 denk parçaya ufalan. Üzerine ise dilimlenmiş domates ve biber ekleyin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında vasati 35-40 dakika hakimiyetli bir biçimde pişirin. Afiyet olsun.
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
Antakya Usülü Vegan Tepsi Kebabı Tarifi: Antakya Usülü Vegan Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır? | Lezzet
İlginizi Çekebilir
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Zeytinyağlı Havuç Dolması
Önceki Yazı
Pesto Soslu Domates Kulesi
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı