Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Anjelik Erikli Yoğurtlu Kuplar

Anjelik Erikli Yoğurtlu Kuplar

Anjelik Erikli Yoğurtlu Kuplar Tarifi İçin malzemeler

  • 200 ml krema Soğuk
  • 1 su kadehi süzme yoğurt Soğuk
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 kutu kakaolu bisküvi

Meyve sosu için

  • 5 adet büyük boy anjelik eriği
  • 1 çay kadehi toz şeker
  • 1 çay kaşığı tarçın

Üzeri için

  • File Antep fıstığı

Anjelik Erikli Yoğurtlu Kuplar Nasıl Yapılır?

  • Soğuk krema ile yoğurdu bir kaseye alın. Şeker ilave edip iyice karıştırın. Karışımı buzdolabına alın.
  • Meyve sosu için anjelik eriklerin çekirdeklerini çıkartın. Kocamanca doğrayıp şeker ve tarçınla beraber minik bir tencereye aktarın. Orta ateşte, reçel kıvamına gelene kadar pişirin.
  • Servis kadehlerinin dibine toz haline getirdiğiniz kakaolu bisküviyi, üzerine kremalı yoğurdu ve en son erikli sosu koyun. File Antep fıstığı ile süsleyip soğuk olarak servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın