Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %-0,02
  • EURO
    %0,64
  • ALTIN
    %-0,15
  • BIST
    %1,94
Ananas Düşü

Ananas Düşü

Ananas Düşü Tarifi İçin malzemeler

Tabanı ve üzeri için

  • 2.5 su kadehi rondodan geçirilmiş yulaflı bisküvi
  • Yarım su kadehi eritilmiş tereyağı

Dolgusu için

  • 2 su kadehi pudra şekeri
  • 75 g tereyağı
  • 100 g krem peynir
  • 500 g küp doğranmış ananas

Ananas Düşü Nasıl Yapılır?

  • Tabanı için, rondodan geçirilmiş yulaflı bisküviyi geniş bir karıştırma kabına alın. Eritilmiş tereyağını ilave edip iyice karıştırın. Karışımın yar��sını kare bir fırın kabının tabanına yayın. Evvelden ısıtılmış 175 derece fırında 8-10 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya vazgeçin. 
  • Dolgusu için pudra şekeri ve tereyağını geniş bir karıştırma kabına alın. Krema kıvamına gelinceye kadar bir mikser takviyesiyle çırpın. Krem peynir ve küp doğranmış ananası ilave edin. Tüm malzemeyi bir spatula takviyesiyle karıştırın. Harcı soğuyan bisküvili tabanın üzerine yayıp düzleştirin.
  • Kalan bisküvili karışımı ananaslı harcın üzerine yayın. Dört saat buzdolabında dinlendirin. Dilimleyip servis yapın. 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın