İlk olarak kulak memesi kıvamında hamuru yoğurup üzerini streçle kapatarak yirmi dakika dinlenmeye vazgeçin.
Dinlenen hamurdan altı adet beze yapın merdaneyle açın.
Üzerine pastayı yapacağınız servis tabağını veya tepsi koyup kesin üzerini fazla kabarmaması için çatalla delikler açıp evvelden ısıtılmış fırında hafif pembeleşene kadar tek tek pişirin. Fırını açarken uzak durun amonyağın gazi çıkıyor. Öteki bezelere de aynı harekâtı uygulayın.
Kenarlarından çıkan hamurları toplayıp bir beze daha yapın toplamda yedi beze olucak.
Muhallebisi için margarin ve vanilya hariç öteki malzemeleri kesintisiz karıştırarak pişirin.
Altını kapatınca katı yağı ve vanilyayı ilave edip karıştırın.
İlk sıcaklığı çıkınca bir kat bisküvi bir kat muhallebi olacak biçimde pastanızı bitirin bir gece dinlendikten sonra servis yapabilirsiniz. 90 ’li senelerin meşhur pastasını paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz. Daha fazla tarifler için ınstagram sayfama beklerim.