Yuvarlak ve derin bir kalıba şerbeti ilave edin. Ananas, rendelenmiş portakal kabuğu, badem, kuru üzüm ve kayısıyı bir kapta harmanlayıp yarısını kalıba yayın.
Margarini oda ısısında yumuşatın. Şeker ve margarini krema kıvamında çırpın.
Yumurtaları teker teker ve kesintisiz karıştırarak ilave edin. Un, ekmek içi ve tarçını ilave edip karıştırmaya devam edin.
Kalan ananas, badem, kuru üzüm, kayısı ve rendelenmiş havuç karışımını hamura ilave edip iyice karıştırın.
Yuvarlak ve derin bir kalıbın içini yağlayıp hazırladığınız hamuru ilave edin. Kalıbın üzerini alüminyum folyo ile sıkıca kapatın.
Fırın tepsisinin yarısına gelecek kadar su doldurup kalıbı yerleştirin. Evvelden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 2 saat pişirin. Tepsi içindeki su bittikçe su ilave edin.
Pişirdiğiniz pudingi fırından alıp 10 dakika bekletin. Üzerindeki alüminyum folyoyu çıkarıp servis tabağına ters çevirip alın. Dilimleyip servis yapın. Afiyet olsun.