Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Alman Pastası

Alman Pastası

Alman Pastası Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1,5 çay bardağı nişasta
  • 3 yemek kaşığı sıcak su
  • 2 paket sıvı krema (400 gr)
  • 1 tatlı kaşığı portakal kabuğu rendesi
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 2 paket krema katılaştırıcı

Alman Pastası Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle kekimizin bütün malzemelerini karıştırıyoruz 23 santimlik borcamımızda 180 derecede 15 dk pişirelim.
  2. Muhteşem kabarmış kek elde edelim, ardından kekimiz piştikten sonra soğumaya bırakalım soğuyan kekimizi ortadan ikiye bölelim ve kremamıza geçelim.
  3. Bütün malzemeleri tenceremize alalım karıştırıp pişirelim kremamızı soğutup buz gibi olan sıvı kremamızı ekleyelim mikserler çırpalım.
  4. Önemli nokta olarak mikserin orta derecede olması lazım yoksa krema kesilir, kremamız hazır!!
  5. Böldüğümüz kekin arasına sürüp diğer kekide üstüne kapatalım ve bolca pudra şekeri ile süsleyelim. Denemeyen kalmasın afiyet olsun 😋🤍👩‍🍳.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın