Hamur için tereyağı, su, şeker ve tuzu bir tencereye alıp kaynatın. Unu bir seferde ilave edip hamur derleninceye kadar pişirin.
Ocaktan alarak mikserle 2 dakika çırpın. Yumurtaları teker teker ilave ederek çırpmaya devam edin.
Hamuru tatlı kaşığı dolusu yağlı kağıt serili tepsiye dizin.
220 dereceye ayarlanmış fırında 10 dakika pişirip ısıyı 190 dereceye indirin ve kızarıncaya kadar takribî 10 dakika daha pişirin.
Fırından alarak soğumaya vazgeçin. Krema için tüm malzemeleri bir tencereye alıp orta ateşte aralıksız karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin.
Ocaktan alıp ılınıncaya kadar karıştırın. Ahududuları ilave edip karıştırdıktan sonra düz uçlu krema sıkma torbasına doldurun ve topların içine kremayı sıkın.
Çikolatayı benmari usulü eritip jel boya ile renklendirin. Her bir topu çikolataya daldırıp üzerine birer ahududu yerleştirin. Soğuduktan sonra servis yapın.