Malzemeler
Üzeri için
Süt, irmik, şeker, vanilya ve ahududuları mutfak robotunda çekin ve tencereye aktarın. Orta ateşte kesintisiz karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp margarin ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırın. Baton kek kalıbını streç film ile kaplayın. Tatlı karışımının 1/3 şöhreti kalıba yayın. Kedidili bisküvileri süte daldırıp üçer tane yan yana gelecek biçimde dizin. Üzerine irmikli tatlının yarısını döküp tekerrür sütle nemlendirilmiş bisküvileri dizin. Tatlı karışımının kalanının en üste yayın ve üzerini streç film ile kapatın. Buzdolabında en az 4 saat bekletin. Kalıbı servis tabağına ters çevirip üzerindeki streç filmi kaldırın. Ahududu, yaban mersini ve nane yaprakları ile süsleyerek servis yapın.