İsteğe bağlı çilek ,hindistan cevizi antep fistığı kullanabilirsiniz
Ağlayan Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Kek için yumurta ve şekeri çırpıyoruz.Unu ,kabartma tozu ,vanilyayı ilave ediyoruz.
Akışkan yağı ve sütü en son ilave ediyoruz çırpıyoruz.
Yağlanmış fırın kabına alıp evvelden ısıttığımız fırında hakimiyetli bir biçimde pişiriyoruz.
Kek pişerken krem şantisini üzerindeki tarife göre hazırlıyoruz.
Çikolata sosunu da aynı biçimde pişiriyoruz.
Fırından çıkan kekin ilk sıcağı çıkınca bir buçuk şu kadehi süt ile her tarafına gelecek biçimde nemlendiriyoruz iyice soğuduktan sonra krem şantisini sürüyoruz.
Çikolata sosunu da üzerine dolaştırıp bir kaç saat dinlenmeye vazgeçiyoruz.