Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Ağlayan Pasta

Ağlayan Pasta

Ağlayan Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 1 su kadehi toz şeker
  • Yarım çay kadehi akışkan yağ
  • Yarım su kadehi süt
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1.5 su kadehi un
  • Kabartma tozu
  • 1 kutu vanilya
  • 1 kutu krem şanti
  • 1 kutu çikolata sosu
  • 2-3 adet muz
  • 1 su kadehi süt

Ağlayan Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı ,şekeri ,sütü,akışkan yağı ,kabartma tozunu, vanilyayı ,kakaoyu, unu birleştirip kek gibi hamur elde ediyoruz.
  2. Borcama harcı döküp 170 derecede fırında 15-20 dk pişiriyoruz.
  3. Krem şantiyi çırpın. Dolaba kaldırın.
  4. Çikolata sosunuda yapıp soğumasını bekleyin ara gizeme karıştırın.
  5. Kek fırından çıkınca bir kadeh sütle nemlendirelim.
  6. Ardından soğuyan krem şantiyi sürelim.
  7. Muzları dizelim krem şanti tekerrür sürelim.
  8. En son soğuyan çikolata sosunu üzerine yayalım.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın