Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpalım, 5 yemek kaşığı sütü ilave edelim ve geriye kalan kuru malzemeleri de ilave edip çırpalım.
Yağladığımız borcama keki dökelim 180° derece fırında alt üst pişirelim ve çikolata sosunu hazırlamaya başlayalım .
Kutunun üzerinde yazıldığı gibi hazırlayalım sosumuzu altını kapattıktan sonra kabuk yakalamaması için ara ara karıştıralım ve kremşantiyi hazırlayalım .
Dolaba alalım kek fırından çıkınca ilk sıcağı çıkınca kürdanla delikler açalım ki kekin üstünde sütü daha iyi içine alsın ve 1,5 su kadehi kadehi sütü ilave edelim .
Soğumaya vazgeçelim soğuyan keke kremşantiyi sürelim ve en sona soğuyan çikolata sosunu da her yere gelecek biçimde ilave edelim