Malzemeler
1 su bardağı yağ (yarı svıyağ yarı katı yağ)
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
4 su bardağı süt
1 paket vanilya
İçi için
1 kutu krem şanti
1 su bardağı süt
Hindistan cevizi
Yapılışı
Önce krem şanti ile sütü mikserle iyicene çırpıp buzdolabına kaldıralım. Un ile yağı biraz kavuralım. Sonra diğer malzemeleri de katıp pişirelim. Muhallebi kıvamına gelince ateşten alıp Mikserle çırparak biraz soğutalım. Büyük fırın tepsisine bolca hindistan cevizi dökelim. Üstüne soğuttuğumuz muhallebiyi koyalım. En üstüne krem şantiyi sürelim. Buzdolabında bir gece bekletelim. Servis yapacağımız zaman tepsinin enine 3 er boyuna 5 er bölelim. Rulo şeklinde ikram edelim. Afiyet olsun.