3 Malzemeli Çikolatalı Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Sütü French Pres Süt köpürtücü desteği ile azıcık yoğunlaştırın Şayet french Pres iniz yoksa blender ile yoğunlaşana kadar çırpın
Akışkan kremayı bir kaba alın ve üzerine sütü ilave edin. Blender ile iyice çırpın.
Buzdolabında soğutulmuş çikolatanın tamamını rendeleyerek sütlü karışıma ilave edin.
Tüm malzemeler iyice karıştığında bir kaba alın ve buzdolabına koyun. 30 dakika aralıklar ile kenarlardan ortaya doğru iyice karıştırın ve tekerrür buzluğa koyun.
Dondurma tamamen katılaşana kadar bu harekâtı yapın. Katılaştıktan sonra 1 saat daha buzdolabında bekletip servis edebilirsiniz. Deneyeceklere afiye olsun.