50 gram tereyağını kısık ateşte ocakta eritin eriyince hemen altını kapatın 80 gram kare çikolatayı parçalayıp karıştırarak tereyağının sıcağın da eritin.
daha sonra içine 2 yemek kaşığı un ekleyip pürüzsüz kıvama gelene kadar karıştırın.
Ayrı bir yerde 1 yumurta 1 yemek kaşığı toz şekeri iyice köpürene kadar çırpın ben bir çimdik karbonat ekledim siz bir çay kaşığı kabartma tozu ekleyebilirsiniz.
Yumurta ve çikolatalı karışımı karıştırıp iki adet çömleğe koyun ben ekstradan 3 parça çikolata koydum kaplara paylaştırınca ısıya dayanıklı başka kaseniz suffle kabınız varsada olur.
Önemli olan fırın kabının yarısına kadar koymak çok doldurmayın boşluk kalsın yarısı kalıpları yağlamaya gerek yok zaten kasede yiyeceğimiz için.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 7-8 dakika pişirin her fırın farklılık gösterir ben 10 dakika tuttum ama çok tutarsanız akışkan olmaz bilginize sıcak servis edebilirsiniz afiyet olsun 🤗❤️.