100.000 Kaydolunan Yumurtasız Köpük Köpük Mousse Tarifi Nasıl Yapılır?
Kremaları ve çırpacağınız kabı buzluğa koyun. Su ve kakaoyu karıştırın kenarda soğumaya vazgeçin.
Tereyağını eritip çikolataları atın eriyene kadar karıştırın. Onu da ılımaya vazgeçin.
Krema ve pudra şekerini süratli devirde sertleşene kadar çırpın. Ters çevirince dökülmeyecek kıvama getirin.
Oda sıcaklığına gelen kakaolu ve çikolatalı karışımları birleştirip pürüzsüz olana kadar karıştırın.
Karışımı kremaya ilave edip kesinlikle soğumuş olsun ki kremayı cıvıtmasın. spatulayla alttan üste iyice özdeşleşene kadar karıştırıp cuplara boşaltın. Dolaba kaldırın. Soğuyunca tüketebilirsiniz. Afiyet olsun