Öncelikle tavamıza margarin su tuz ve şekeri alıyoruz kısık ateşte su kaynadıktan sonra unu ilave ediyoruz kıvamı pütürsüz patates püresi kıvamında olacak.
Daha sonra derince bir kaba alıp ilk sıcağı çıktıktan sonra yumurtalarımızı tek tek alıp çırpıyoruz.
Hamurumuz hazır sıkma torbamıza doldurduğumuz hamuru yağlı kağıt serilmiş tepsiye ekler uzunluğunda isteğinize bağlı büyüklüğü 170 derece fırında 25 dakika pişiriyoruz.
Kreması için tüm malzemeleri vanilya hariç tenceremize alıyoruz güzelce karıştırıp ocağa alıyoruz muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz en son vanilyayı ekleyip karıştırıyoruz.
Fırından çıkan hamurları ikiye kesip al kısımlarının içlerine muhallebi sıkıyoruz.
Üzeri için erittiğimiz benmari usulü çikolatamıza üst kısımlarını batırıp kapatıyoruz. Üzeri için antep fıstığı ceviz fındık hindistancevizi vs. Atabilirsiniz ben ceviz kullandım. Afiyet olsun. 🌸.