Et suyu, nohut ve buğdayı büyük bir tencereye alıp kaynatın. Yoğurt, un, limon suyu, kırmızıbiber, beyaz biber ve muskatı başka bir kapta çırpın. Kaynayan et suyundan bir kepçe dolusu alıp yoğurtlu karışıma azar azar ve kesintisiz karıştırarak ilave edin. Bu karışımı kaynayan et suyuna ilave edip tuzla tatlandırın. 15 dakika pişirin.
Ispanak ve taze soğanları arının. Ispanakları kocaman parçalar halinde, taze soğanları ise ince doğrayın. Kaynamakta olan çorbaya taze soğanların yarısından aşırısını ve tereyağını ilave edin. 10 dakika pişirin. Çorbayı ocaktan indirmeye 5 dakika kala ıspanağı ilave edin. Ayırdığınız taze soğanı çorbanın üzerine serpin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.