Oda sıcaklığında yumuşamış tereyağına tuz, şeker katılarak iyice çırpalım. Krema kıvamında olacak.
Daha sonra yumurtayı da ekleyip tekrar çırpalım.
1 fincan sütü ısıtıp içerisine kahveyi ekleyelim. Ve bunu tereyağın üzerine dökelim.
1 su bardağı ılık süte 1 yemek kaşığı limon suyunu sıkalım ve sütün kesilmesini sağlayalım. Bunu da tereyağlı karışıma ekleyerek çırpmaya devam edelim.
Bir kap içerisine un, kabartma tozu, vanilin ve kakaoyu yani tüm kuru malzemeleri karıştıralım.
Bu un karışımı kaşık kaşık yağ karışımına çırparak yavaşça yedirelim.
Hamur oldukça sert kıvamlı olacak. Un fazla diye korkmayın.
Hamuru sıkma torbasına alalım.
Kağıt serdiğimiz kalıplara biraz hamur karışımdan dökelim.
Daha sonra bir çay kaşığı kadar nutellayı ekleyip üzerine biraz daha hamur sıkalım. Yani nutella tam ortada kalacak.
180 derece fırında 9 dakika kadar pişirelim. Kek hemen pişiyor dikkat edin yanmasın.
Üzeri için ise beyaz çikolatayı eritilip sıkma torbası yardımıyla sıkalım.Afiyet bal şeker olsun.