Malzemeler
İç harcı için
Şerbeti için
Şerbet için şeker ve suyu tencereye alın. Şeker eriyip kaynamaya başlayınca birkaç dakika daha kaynatıp limon suyunu ilave edin. Tencereyi ocaktan alıp şerbeti soğumaya vazgeçin. Tereyağı, ayçiçek yağı, süt ve kabartma tozunu tel mikser ile iyice karıştırın. Unu ilave edip pürüzsüz bir hamur yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp oval açın kenarlarına 4-5 kesik yapın. Ortasına ceviz ilave edin ve kesilmiş parçaların alt kısmından başlayarak parçaları örün. Evvelden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirin. Fırından çıkarır çıkarmaz üzerine ılık şerbeti dolaştırın. Şerbeti sürükledikten sonra servis yapın.