Malzemeler
Kreması için
Üzeri için
Fırını 180 dereceye ayarlayın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Milföy hamurlarını ortadan ikiye kesip tepsiye yerleştirin ve fazla kabarmamaları için çatalla delin. Evvelden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin. Kremayı hazırlamak için, vanilya hariç tüm malzemeyi derin bir tencereye alın ve tel mikserle aralıksız karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında vanilyayı ilave edip karıştırın ve ateşten alın. Üzerinin kabuk yakalamaması için ara ara karıştırın. Ayrı bir kapta kivi ve ananası minik dilimler halinde kesin, frenk üzümlerini de ilave edip karıştırın. Milföy hamurları ılındığında içine kaşık dayanağıyla kremasından yayıp üzerine meyve karışımından koyun. Tekerrür bir kaşık krema koyun ve değişik milföy hamurunu üzerine kapatın. Milföy hamurları bitene kadar harekâtı yineleyin. Üzerlerine bolca pudra şekeri serpin. Kullandığınız meyve dilimlerinden yerleştirin. Kavrulmuş badem serpin ve birer kaşık bal dolaştırıp servis yapın.