Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,74
  • ALTIN
    %-0,78
  • BIST
    %0,86
Hububatlı Bar

Hububatlı Bar

Hububatlı Bar Tarifi İçin malzemeler

  • 170 g kinoa
  • 160 g yulaf
  • 140 g tuzsuz fıstık
  • 180 g keten tohumu
  • 110 g ham badem
  • 80 g Hindistan cevizi
  • Bir tutam tuz
  • 120 g kuru vişne
  • 100 g akçaağaç şurubu
  • 50 g fındık yağı
  • 100 g fıstık ezmesi
  • 100 g bal

Hububatlı Bar Nasıl Yapılır?

  • Kinoa ve yulafı bir tavada hafif kavurun. Soğuduktan sonra kocaman doğradığınız tuzsuz fıstık, keten tohumu, ham badem, Hindistan cevizi, tuz ve kuru meyvenizi ilave edip karıştırın.
  • Bir sos tenceresinde akçaağac¸ şurubu, fındık yağı, fıstık ezmesi ve balı eritin. Kinoalı karışıma ilave edip karıştırın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine yayın. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pis¸cerahat. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın