Şurubu hazırlamak için su ve şekeri kaynatıp soğumaya bırakın.
Jelatini ılık suda eritip ılık halde 150 gr kremşantiye ilave edin ve iyice karıştırın. Besin boyasını ilave edip çırpın.
Pandispanya kekini besbelli bir bıçak dayanağıyla enine ikiye kesin. Dilimleri soğuk şurupla nemlendirin.
Alt dilimin üzerine bir kat sade kremşanti sürüp frambuazları yerleştirin ve bir kat daha sade kremşanti sürün.
Öteki dilimi üzerine kapatın. Pandispanyanın üzerini ve etrafını besin boyası ile renklendirdiğiniz pembe kremşanti ile kaplayın.
Kalan sade kremşantiyi yıldız uçlu sıkma torbasına alıp pastanın üzerini süsleyin. Buzdolabında soğutup dilimleyerek servis yapın.
Şefin Yorumu : SEÇENEK Bu tarifi hazırlarken kalp biçiminde kalıbınız yoksa kare veya yuvarlak kalıpta pandispanyayı pişirip soğuyunca kalp biçiminde kesebilirsiniz. Pastanın üzerini dilediğiniz biçimde pasta ziynetleri kullanarak ekore edebilirsiniz. Afiyet olsun.