Kek için
Kreması için
Üzeri için
Kreması için süt, toz şeker ve unu bir sos tenceresine alın. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırarak pişirin. Tereyağı ve vanilyayı ilave edip ocaktan alın. Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan geçirin. Üzerini streç filmle sarıp buzdolabında bekletin. Keki için, yumurtalar ve toz şekeri geniş bir karıştırma kabına alın. Şeker tamamen eriyinceye kadar bir mikser takviyesiyle çırpın. Un, kakao ve kabartma tozunu ilave edip bir spatula takviyesiyle tüm malzeme iyice aynılaşıncaya kadar karıştırın. Harcı yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine yayın. 170 derece fırında 12-13 dakika pişirin. Fırından çıkartıp rulo biçiminde sarın ve soğumaya vazgeçin. Soğuyan keki açıp arasına krema sürün ve küp doğradığınız çilekleri yayın. Tekerrür rulo yapın. Üzeri için kremayı bir sos tenceresinde ısıtın. Bitter çikolatayı ilave edip çikolata eriyinceye kadar karıştırın ve ocaktan alın. Rulo pastanın üzerini kremalı çikolata ile kaplayın. Benmari usulü erittiğiniz beyaz çikolata ve tam çilek ile süsleyin. Dilimleyerek servis yapın.