Hamuru için tereyağı, tuz ve suyu bir sos tenceresine alıp kaynatın. Kaynamaya başlayınca unu ilave edin ve topaklanmaması için süratli bir biçimde çırpın.
Kıvam almaya başlayınca bir tahta kaşık desteğiyle hamur haline gelinceye kadar karıştırın. Ocaktan alıp ılınmaya vazgeçin.
Ilınan karışıma yumurtaları ilave edip yumuşak kıvamlı bir hamur elde edecek biçimde karıştırın. Hamuru bir sıkma torbasına doldurun.
Yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine şeritler halinde sıkıp evvelden ısıtılmış 175 derece fırında hafif pembeleşinceye kadar pişirin.
Rengi hafif dönmeye başlayınca fırının ısısını 150 dereceye düşürüp 20 dakika fırında bekletin.
Dolgu kreması için tereyağı hariç tüm malzemeyi bir sos tenceresine alın.
Aralıksız karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.
Ocaktan alıp tereyağını ilave edip tereyağı tamamen eriyene kadar karıştırıp soğumaya vazgeçin.
Soğuyan ilaveler hamurlarını ortadan iki kesip arasına kremadan koyun.
Üzeri için çikolata ve zeytinyağını benmari usulü eritin. İlaveleri eriyen çikolataya daldırın. Soğuduktan sonra servis yapın. Afiyet olsun.