Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Bingsu

Bingsu

Bingsu Tarifi İçin malzemeler

  • Dondurulmuş süt 4 küp
  • 3 yemek kaşığı çilek
  • Maraş dondurması 2 yemek kaşığı
  • Jöle isteğe göre

Bingsu Nasıl Yapılır?

  • Öncelikle tarife başlamadan 2 saat evvel sütü, buz kalıplarına dökerek dondurun.
  • Çileklerin saplarını kesin ve bol suyla durulayın.
  • Çileklerin suyunu süzdükten sonra 3-4 parçaya bölün.
  • Dondurduğunuz sütü robottan sürükleyerek kar kıvamına getirin.
  • Sütü servis tabağına veya dondurma kasesine alın.
  • Çilekleri jöle ile karıştırın ve sütün üzerine yerleştirin.
  • En üst kısma ise dondurmayı yerleştirin. Afiyet olsun.

Bingsu Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?

  • Bingsu üretiminde pat veya başka bir meyve kullanabilirsiniz.
  • Maraş dondurmasını vanilyalı, meyveli veya kakaolu olarak da seçebilirsiniz.
  • Damak zevkinize göre meyveli jöle kullanabilir veya çilekleri sade bir biçimde sunabilirsiniz.
  • Lezzetini çoğaldırmak için antep fıstığı ve fındık parçaları da ekleyebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın