Muhallebiyi hazırlamak için bir tencereye süt, yumurta sarısı, nişasta ve toz şekeri koyup, orta ısıda karıştırarak kıvam alana kadar pişirin. Ocaktan alın ve vanilya ile kremayı ilave edip mikser ile çırpın.
Karamel sos için şekeri tavaya koyun ve kahverengi olup eriyinceye kadar karıştırın. Şeker eridikten sonra içerisine tereyağını ilave edip yine karıştırın. Ardından kremayı ilave edip kısık ateşte süratlice karıştırarak tamamen erimesini ve kıvam almasını sağlayın.
Tüm malzemeler hazırlandıktan sonra kavanozun ya da kupların en altına bir ölçü puding dökün. Kavanozun etrafına çok ince dilimlenmemiş muzları dizin. Ortasına kırıntı haline getirdiğiniz bisküvileri koyun. Üzerine 1-2 yemek kaşığı karamel sos dolaştırın ve yine puding koyun. Son olarak karamel sos, bisküvi ve muz ilave edin. Buzdolabına alıp 1-2 saat beklettikten sonra soğuk olarak servis yapın.