Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %0,98
  • ALTIN
    %-3,00
  • BIST
    %1,15
Bademli Kayısı Bar

Bademli Kayısı Bar

Bademli Kayısı Bar Tarifi İçin malzemeler

  • 1 kadeh ham badem
  • 1 kadeh kuru üzüm
  • 1/2 çk tarçın
  • 10 adet kuru kayısı
  • 1/2 kadeh Hindistan cevizi

Bademli Kayısı Bar Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak üzüm, badem ve tarçını blenderdan geçirin. Üzerine kayısıyı ilave edip karıştırmaya devam edin.
  • Son olarak Hindistan cevizini de karışıma ilave edin ve karıştırın.
  • Elde ettiğiniz hamuru 1 saat buzdolabında bekletin, böylece daha basit biçim verebilirsiniz.
  • Yapışmaz pişirme kağıdının üzerinde yayıp bıçakla kareler halinde kesin. Şimdiden afiyet olsun.

Bademli Kayısı Bar Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?

  • Badem ve kayısıya ek olarak, kuru dut ve incir de ekleyebilirsiniz.
  • Kuru yemiş olarak ceviz ve file fındık ilave etmeniz daha zengin bir bar hazırlamanızı sağlayacaktır.
  • Tarifte kullanacağınız malzemelerin tatlı olması, bademli kayısı barın daha lezzetli olmasını sağlar.
  • Hamuru buzdolabına koymadan evvel streç film ile kapatın.

1 Porsiyon Bademli Kayısı Bar Kaç Kaloridir?

Bademli kayısı bar tarifinin bir porsiyonu, takribî 200 kaloridir. Metabolizmayı süratlendirdiği için, perhiz listelerine ilave edebilirsiniz. Dilerseniz, ara öğün olarak kabak cips veya körili badem tarifini de deneyebilirsiniz.

Kilo hakimiyetini sağlamak için öğle ve akşam öğünlerinde harcayabileceğiniz hafif gıdalar arıyorsanız, pratik perhiz yemeklerine göz atabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın